luni, 17 august 2015

Cum sa supravietuiesti unei renovari

Esti pe cale sa darami peretii din casa, sa schimbi instalatiile sanitare sau sa construiesti o camera noua? Cum o sa supravietuiesti dezordinii si mizeriei? Cateva sfaturi va vor ajuta sa manageriati o renovare mult mai usor.
La inceput, trebuie sa stii ca in general o renovare va dura mai mult decat ai preconizat la inceput. Totodata, un prim pas inainte de inceperea efectiva a remodelarii ar fi sa revezi contractul cu cei care se vor ocupa de asta si sa fii sigur ca toata lumea este de acord cu ceea ce trebuie facut si cu materialele ce trebuie folosite.

Dupa ce totul este pregatit, trebuie sa mai aveti in vedere urmatoarele aspecte:

· Aflati in ce zi si la ce ore vor veni muncitorii. Exista posibilitatea sa fiti nevoiti sa le dati si lor o cheie de la casa, in cazul in care orarul lor se suprapune cu cel al vostru de la munca.


· Depozitati toate lucrurile sau acoperiti-le cu ceva, pentru a evita sa fie distruse sau deteriorate.


· Creati un spatiu special pentru uneltele muncitorilor, pentru a nu fi fortati sa le care dupa ei in fiecare zi.


· Pastrati o zona din casa neatinsa, pentru a avea un loc unde sa puteti sta linistiti.

· Nu uitati ca acum este ocazia si pentru termoizolatii sau hidroizolatii terase. Vorbiti cu cei de la www.bio-tech.ro pentru o oferta buna.


· Verificati atent toate materialele si obiectele care urmeaza sa fie instalate, pentru ca odata puse, va fi prea tarziu si prea greu ca sa mai fie schimbate.


· Fiti pregatiti pentru momente in care apa sau curentul vor fi oprite. S-ar putea sa fie necesare pe parcursul lucrarilor.


· Asteptati-va la intarzieri. Pot aparea probleme pe parcurs, materialele pot ajunge mai tarziu decat au fost anuntate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu