vineri, 27 noiembrie 2015

Trei principii de amenajare a unui living in stil clasic

Mobilier din stejar masiv

Nu toti suntem adeptii stilului minimalist, ultramodern. Unele persoane prefera un interior cald si confortabil, care sa contureze ideea unui camin primitor. Acest tip de amenajare nu iese niciodata din moda si este foarte apreciat indiferent de vremuri. Daca ne dorim sa amenajam o camera de zi in acest spirit, iata catre ce ar trebui sa ne indreptam.
Mobilier din lemn masiv
Mobila este prima care da stilul spatiului, iar in acest caz, un mobilier din stejar masiv este cea mai buna alegere. Caldura lemnului si texturile sale naturale frumoase vor imprima imediat camerei un aer de confort si eleganta atemporala. Materialele pe care le folosim in acest caz sunt cele care dau aspectul pe care ni-l dorim.
Finisaje de calitate
Pentru un interior clasic, finisajele sunt importante, pentru ca intregesc atmosfera pe care vrem sa o cream. Ar trebui sa mergem tot pe materiale naturale, lemn, piatra, iar pentru pereti sa alegem tapeturi clasice, din matase sau chiar catifea. Nu trebuie sa uitam de covoare, care vor fi din lana sau matase, pentru a completa un interior opulent.
Linii simple
Nu trebuie sa exageram, ci sa pastram o anumita simplitate a decorului. Faptul ca am ales deja cateva piese de mobilier din lemn masiv si accente cromatice, la draperii si covoare este suficient. Un interior clasic nu inseamna unul incarcat, ci unul care urmeaza anumite linii atemporale.
La Grandeaur vei gasi mobila perfecta pentru acest stil de amenajare. Acceseaza site-ul www.grandeaur.ro si alege mobila care ti se potriveste pentru casa ta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu