luni, 12 decembrie 2016

Instalatii antiincendiu fara de care nicio cladire nu este cu adevarat protejata gasiti numai la Instal Montaj

Lumea moderna in care traim zi de zi nu este lipsita de pericole! Desi nu vrem sa le vedem, ele exista si ne pot complica viata intr-o fractiune de secunda. Spre exemplu, de cand cu dezvoltarea tehnologica, oamenii au din ce in ce mai mult nevoie de aparatura electrocasnica performanta, televizoare de ultima generatia, telefoane smart, tablete. Multe din aceste dispozitive sunt lasate in priza toata noaptea, fara ca utilizatorii sa fie constienti de pericolul ce ii paste de la un simplu scurtcircuit sau de la o pana de curent. Efectele pot fi dezastruoase- pierderi de bunuri, de vieti omenesti, deceptii, dezamagiri, arsuri. Pentru a va asigura ca dvs. sunteti oarecum "la adapost" de aceste nefericite intamplari, va recomandam sa intrati pe site-ul www.instalmontaj.com si sa va comandati de acolo instalatii antiincendiu, sisteme stingere incendiu, instalatii drencere sau sprinkler pret foarte avantajos!

Sprinkler pret


Cum se va schimba viata dvs. dupa instalarea unui sistem antiincendiu?

In bine, in mod normal! Viata dvs. va fi mult mai linistita, mai confortabila, mai in siguranta. Va veti simti mult mai bine stiind ca exista o cale de scapare chiar si din fata unui incendiu de proportii, sau ca exista sansa ca acesta nici macar sa nu poata fi declansat gratie unor instalatii moderne antiincendiu. Care este modul de functionare al acestora, va intrebati? In primul rand, orice instalatie antiincendiu reactioneaza la temperaturi foarte ridicate, la fum, la unele semne ale declansarii focului. Astfel, veti putea lua din timp masuri si astfel un telefon la 112 si evacuarea de urgenta a spatiului afectat va va salva.
De asemenea, oamenii trebuie sa invete sa faca diferenta intre sisteme de stingere a incendiilor, precum instalatiile sprinklere, care declanseaza apa asupra zonei afectate de foc, si instalatiile antiincendiu, de prevenire a pornirii unei tragedii, cum sunt instalatiile drencere. Acestea actioneaza ca o perdea de apa, si nu permit focului sa se extinda si in unele zone mai sensibile sau inflamabile.
Daca sunteti interesat sa obtineti o oferta de sprinklere pret cat mai bun, sau daca pur si simplu nu va pasa cati bani investiti, numai sa va treziti in fiecare zi intreg, si sa va culcati stiind ca nimic rau nu vi se poate intampla, cel putin din acest punct de vedere, va recomandam sa intrati pe www.instalmontaj.com.

Instal Montaj - partenerul de nadejde a persoanelor precaute

Sunteti un om chibzuit, care stie ca nu trebuie sa se bazeze pe faptul ca nu i se poate intampla tocmai lui o nenorocire atat de mare precum declansarea unui incendiu? Sunteti decis sa va luati toate masurile de precautie pentru a va asigura de integritatea locuintei, bunurilor sau de viata celor dragi? Atunci interesati-va de oferta companiei Instal Montaj si alegeti una din instalatiile potrivite cerintelor si exigentelor dvs.!

Reprezentant Instal Montaj Fire Solutions SRL Dan Ionita – Consultant Sisteme Protectie Incendiu
Pentru ofertare va rugam sa o contactati pe doamna Catalina Badila – Director Comercial

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu